Maandelijks gebeurt er weer een heleboel op het gebied van sim only-abonnementen, waardoor het soms lastig bij te houden is. OnlySim helpt je een handje met een duidelijk overzicht van het belangrijkste nieuws.

Het belangrijkste sim only-nieuws van november 2017

Sim-only abonnementen zijn continu aan verandering onderhevig. Providers komen met nieuwe kortingsacties, faseren oude abonnementen uit of komen met interessante aanbiedingen. In dit artikel biedt OnlySim een overzicht van wat er de afgelopen maand allemaal is gebeurd.

Netflix-actie bij T-Mobile

T-Mobile is een Netflix-actie gestart. Tijdens de actie krijg je zes maanden gratis Netflix bij een onbeperkt sim only-abonnement. De actie geldt voor nieuwe klanten, bestaande klanten die overstappen naar een onbeperkt abonnement en bestaande klanten die hun Go Unlimited-abonnement bij T-Mobile verlengen.

Dat klinkt natuurlijk mooi, maar er zijn ook een aantal dingen waar je op moet letten. Na afloop van het ‘tegoed’ van zes maanden loopt je abonnement bij Netflix door. De betaling gaat dan verder via je telefoonrekening. Hou dus goed in de gaten wanneer de termijn afloopt, om het abonnement indien nodig tijdig weer op te zeggen.

Op onze zusterwebsite iPhoned.nl zetten we overigens maandelijks de beste Netflix-films en -series op een rij. Daar vind je genoeg inspiratie als je op zoek bent naar iets om te kijken.

Extra korting op Vodafone Red-abonnementen

sim only nieuws

Vodafone geeft iedere klant een eindejaarskorting van 5 euro op een Red-abonnement naar keuze. Deze actie startte als een Black Friday-deal van vier dagen, maar is door de provider verlengd tot en met 7 januari 2018. Ook als bestaande klant kun je bij het verlengen van je Red-abonnement profiteren van de actie. Bij het afsluiten of verlengen zijn de kortingen al verwerkt in de prijs die je in de webshop ziet.

Bij het afsluiten van een Red-abonnement heb je de keuze uit Red Essential, Red en Red Super. Elke sim only bestaat uit een databundel en onbeperkte sms- en belbundel. Je bent dus altijd bereikbaar en kunt overal in de EU bellen en sms’en. Red Essential is geschikt als je regelmatig wilt internetten, Red als je vaak online bent en Red Super als je echt altijd aan het surfen bent. Daarbij komt dat je data in de hele EU geldt. Check onze vergelijker voor de meest actuele Vodafone sim only-prijzen.

T-Mobile introduceert tijdelijke Go Go Go-deals

sim only-nieuws

T-Mobile heeft wat te vieren, want recentelijk kwam de provider als snelste uit de test met zijn mobiele netwerken. Daarom komt de provider met de Go Go Go-deals, waarbij je onder andere korting krijgt op een sim only-abonnement.

De kortingen die T-Mobile op zijn sim only’s biedt kunnen flink oplopen. Zo krijg je op de duurdere abonnementen in sommige gevallen zelfs tien euro of meer korting per maand. Benieuwd naar het actuele aanbod van de roze provider? Neem dan eens een kijkje in onze vergelijker, waar je alle T-Mobile-abonnementen op een rijtje vindt.