Maandelijks gebeurt er weer een heleboel op het gebied van sim only-abonnementen, waardoor het soms lastig bij te houden is. OnlySim helpt je een handje met een duidelijk overzicht van het belangrijkste nieuws.

Het belangrijkste sim only-nieuws van januari 2018

Sim-only abonnementen zijn continu aan verandering onderhevig. Providers komen met nieuwe kortingsacties, faseren oude abonnementen uit of komen met interessante aanbiedingen. In dit artikel biedt OnlySim een overzicht van wat er de afgelopen maand allemaal is gebeurd.

T-Mobile stopt met Vriendenkorting en introduceert Mobiel Voordeel

t-mobile abonnement

T-Mobile gooide het roer om in de afgelopen maand. Het bedrijf stopte namelijk met het aanbieden van Vriendenkorting en T-Mobile Samen. Bij deze acties kreeg je korting op de factuur van je abonnement als je een groep vormde met vrienden die ook bij T-Mobile zaten. Sinds een paar dagen is het niet meer meer mogelijk om je aan te melden voor Vriendenkorting, en bestaande kortingen zijn inmiddels vervallen.

Als vervanger voor Vriendenkorting en T-Mobile Samen heeft het bedrijf een andere kortingsactie geïntroduceerd. Met ‘Alles onder 1 dak’ krijg je korting als er op één adres meerdere T-Mobile-abonnementen afgesloten zijn. Zo krijg je 2,50 euro korting op je abonnement bij meerdere abonnementen, en minimaal 6,50 euro korting als er meer dan één iemand een Unlimited-abonnement heeft.

Heb je interesse in een T-Mobile sim-only? In onze vergelijker zet je de abonnementen van de roze provider naast alle andere providers van ons land. Zo vind je eenvoudig het abonnement wat bij jouw behoeften past.

Korting bij Tele2: 10GB-bundel goedkoper en meer EU-data

Tele2 Unlimited

Bij Tele2 is de 10GB-bundel nu tijdelijk goedkoper te krijgen. Waar een abonnement met zo’n bundel normaal 15 euro per maand kost, hoef je er nu nog maar 13 euro voor neer te leggen. Deze prijzen gelden voor een abonnement van twee jaar: een maandelijks opzegbaar abonnement kost een euro extra.

Naast een lager maandtarief, is er meer goed nieuws voor klanten van Tele2. Heb je een bundel van 10GB of hoger, dan is het bundeltegoed dat je in het buitenland mag gebruiken verhoogd. Dat bedroeg eerst 6GB, maar is verhoogd naar 8GB. Check ons overzicht van alle Tele2 sim-only’s voor meest actuele prijzen.

Grotere bundels en korting met Kingsize Deals bij Simpel

sim only-nieuws

Je hebt nog één dag de tijd om te profiteren van de Simpel Kingsize Deals. Tijdens deze actie zijn vooral de Simpel sim-only-abonnementen met 2- en 5GB aan data extra aantrekkelijk. Deze zijn niet alleen enkele euro’s goedkoper, maar worden ook met gratis 4G geleverd.

Zoals gezegd loopt de Kingsize Deals-actie vandaag af. Gelukkig organiseert Simpel met regelmaat kortingsacties, dus als je de boot mist, hoef je niet lang te wachten. In de tussentijd kun je in onze prijsvergelijker altijd de beste deals vinden voor een Simpel sim-only.