Iedere maand gebeurt er weer een heleboel op het gebied van sim only-abonnementen, waardoor het lastig bij te houden is. OnlySim helpt je een handje met een handig overzicht van het belangrijkste nieuws.

Het belangrijkste sim only-nieuws van februari 2018

Iedere maand vinden er weer een hoop verschuivingen plaats op het gebied van sim only-abonnementen. Providers komen met nieuwe kortingsacties, faseren oude abonnementen uit of komen met interessante aanbiedingen. In dit artikel biedt OnlySim een overzicht van wat er de afgelopen maand allemaal is gebeurd.

Meer mobiele klanten voor VodafoneZiggo

Vodafone abonnement

Het combineren van Vodafone en Ziggo heeft tot goede resultaten geleid bij de telecomprovider. In het vierde kwartaal van 2017 kwam er een flink aantal nieuwe klanten met mobiele abonnementen bij. Meer dan 20 procent van alle Ziggo-klanten heeft nu ook een mobiel abonnement bij Vodafone.

De stijging van het aantal klanten is toe te schrijven aan de voordelen die je krijgt als je bij beide firma’s een abonnement neemt. Het kan immers een stuk voordeliger zijn om als Ziggo-klant een Vodafone-abonnement te nemen dan naar de concurrent te gaan. Als je je abonnementen combineert, krijg je niet alleen vijf euro korting, maar ook nog eens een dubbele databundel.

In de prijsvergelijker van OnlySim vind je eenvoudig de beste deal voor een Vodafone sim-only. Je vergelijkt bovendien in één oogopslag of je extra voordeel kunt krijgen door diensten te combineren, zoals je Ziggo-aansluiting en je Vodafone-abonnement.

Galaxy S9 aangekondigd op Mobile World Congress

sim only-nieuws

Afgelopen zondag onthulde Samsung eindelijk zijn nieuwe vlaggenschepen: de Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus. Deze smartphones zetten de lijn van de Galaxy S8 voort, met een groot ‘Infinity Display’ en de krachtigste hardware van het moment onder de motorkap. Vooral de camera van het toestel is fors verbeterd, met een dynamisch diafragma dat zich automatisch aanpast aan lichtomstandigheden.

De pre-order van de Galaxy S9 is ook meteen van start gegaan. Uiteraard kun je kiezen voor een Galaxy S9 met abonnement, maar dan ben je al gauw meer dan 40 euro per maand kwijt. Het kan dus lonen om de Galaxy S9 los te kopen, en zelf een sim only-abonnement uit te zoeken. Zo betaal je alleen voor wat jij nodig hebt. Vergelijk alle sim only-abonnementen van Nederland in onze prijsvergelijker, en check of je diensten kunt combineren voor extra voordeel.