Iedere maand gebeurt er weer een heleboel op het gebied van sim only-abonnementen. Maar hoe hou je bij wat er allemaal gebeurt? OnlySim helpt je een handje met een handig overzicht van het belangrijkste nieuws.

Het belangrijkste sim only-nieuws van augustus 2017

Iedere maand vinden er weer een hoop verschuivingen plaats op het gebied van sim only-abonnementen. Providers komen met nieuwe kortingsacties, faseren oude abonnementen uit of komen met interessante aanbiedingen. In dit artikel biedt OnlySim je een overzicht van wat er de afgelopen maand allemaal gebeurd en veranderd is.

Tele2: korting tijdens ‘Dit wil ik’-weken

sim only-nieuws

Tele2 biedt tijdens de ‘Dit wil ik’-weken korting op een aantal abonnementen. Bij een bundel van 10GB betaal je twee euro minder dan normaal, ongeacht welke belbundel je kiest. Het verschil tussen 5 en 10GB aan data is daarmee nog maar één euro, waardoor het een stuk aantrekkelijker wordt om die grotere bundel te kiezen bij je Tele2 sim-only.

Ook abonnementen met smartphones zijn goedkoper. Tele2 biedt alle abonnementen met een 10GB-bundel goedkoper aan, waarmee de korting voor alle toestellen uit het assortiment geldt. Onder meer de Samsung Galaxy S8 en Apple iPhone 7 zijn verkrijgbaar bij de provider. De ‘Dit wil ik’-weken lopen tot en met 19 september.

T-Mobile Unlimited Madness begint

sim only-nieuws

Ook bij T-Mobile zijn flinke kortingen te halen. Tijdens de Unlimited Madness-maand zijn alle T-Mobile Go sim-only’s goedkoper geworden. Alle bundels zijn zo’n twee euro goedkoper, ongeacht of je het abonnement los bestelt of een toestel erbij neemt. De enige voorwaarde is dat het om een T-Mobile Go-abonnement gaat: Basis-abonnementen zijn niet goedkoper geworden.

Alle abonnementen met 1, 5 of 10GB aan data zijn goedkoper geworden. De bundels zonder limiet zijn niet in prijs gedaald, ondanks dat T-Mobile de actie ‘Unlimited Madness’ noemt. De actie loopt nog tot halverwege september.

Vodafone biedt korting op Red-abonnementen

sim only nieuws

Vodafone biedt de komende tijd korting aan op Red-abonnementen. Deze korting geldt voor alle Red-abonnementen die in combinatie met een toestel worden afgesloten. Heb je of zoek je een Vodafone sim-only, dan val je helaas buiten de boot.

Op onze zustersites Android Planet en iPhoned kun je terecht voor alle Android-aanbiedingen met abonnement, of bijvoorbeeld een iPhone 7 met abonnement. Je krijgt nu tijdelijk twee euro korting op je factuur, wat toch al gauw zo’n 50 euro is in totaal bij een tweejarig abonnement. Tot wanneer de actie loopt is alleen niet helemaal duidelijk: je zult er dus snel bij moeten zijn.