Naast een sim only ook naar een nieuwe smartphone op zoek? Dan heeft Mobiel.nl een interessante actie. De webshop geeft vijftig euro cashback op je nieuwe telefoon. OnlySim legt uit hoe de actie werkt.

Hoe werkt de Mobiel.nl cashback?

Hoewel de provider bereid is om 50 euro terug te geven op je aankoop, zitten er uiteraard wel wat regels aan verbonden. Als je recht wil maken op de Mobiel.nl cashback van €50,-, volg dan de onderstaande stappen:

  1. Sluit een sim only-abonnement bij een provider naar keuze af op mobiel.nl;
  2. Schaf hierna een losse smartphone naar keuze aan bij mobiel.nl;
  3. Vul het online registratieformulier in. Hierbij vul je beide ordernummers en het IMEI-nummer van de smartphone in om recht te maken op het retourbedrag. Het IMEI-nummer vind je via Instellingen op je Android of Apple.

Hierna wacht je op goedkeuring en wordt het bedrag binnen vier tot zes weken op het rekeningnummer van het sim only-contract gestort. Daarbij dien je dezelfde naam op te geven voor zowel het sim only-contract als de bestelling van de losse smartphone. Mooi meegenomen als je toch al een sim only-abonnement wilde afsluiten. Nu kan je er immers extra voordelig een nieuwe smartphone bij krijgen.

mobiel.nl cashback

Neem de tijd om te kiezen

Tot uiterlijk een jaar na factuurdatum van de sim only kan je het registratieformulier online opsturen en recht krijgen op de actie en korting. Dit betekent dat je je losse smartphone niet binnen de duur van de actie hoeft aan te schaffen, je kan op je gemak een nieuwe telefoon uitkiezen. Op moment van schrijven is bijvoorbeeld een iPhone 7 met 32GB in combinatie met de actie nog maar 585 euro. De mobiel.nl cashback actie loopt nog tot en met 30 september 2017.

Lees alle actievoorwaarden goed door op de pagina van Mobiel.nl.