Voor wie niet ieder jaar of iedere twee jaar een nieuwe smartphone nodig heeft, kan een sim only erg interessant zijn. Waarom? Dat lees je hier.

Mobiel abonnement kiezen

Met een sim only heb je de voordelen van een vooruitbetaald mobiel abonnement, maar hoef je niet bij te betalen voor een dure smartphone. Omdat het aanbod sim only’s groot is, kan het echter al snel een oerwoud vol van vergelijkbare aanbiedingen worden.

OnlySim is je gids door die bebossing. We hebben voor elk budget de beste aanbiedingen voor je uitgezocht en helpen je met je keuze voor het beste en voordeligste sim only abonnement. Ook laten we zien waar je op moet letten als je een nieuwe verbintenis afsluit.

Een sim only is vooral interessant als je dus geen toestel nodig hebt, maar wel zo goedkoop mogelijk wilt bellen, sms’en en internetten. Er zijn een groot aantal aanbieders in Nederland die je maar al te graag aan zich binden. Daarom zijn er altijd wel interessante aanbiedingen om uit te kiezen. We zetten het actuele aanbod voor je op een rijtje en laten je zien waar je het best en goedkoopst uit bent. Check bijvoorbeeld:

OnlySim bekijkt en vergelijkt de beste voor je, zodat je nooit te veel betaalt voor je nieuwe abonnement. En kom je er niet helemaal uit, dan staan onze telecomexperts klaar om je te helpen!