Het T-Mobile Oneindig Online-abonnement wordt vanaf volgende week gewijzigd. Om misbruik te voorkomen worden er enkele nieuwe voorwaarden aan verbonden.

T-Mobile Onbeperkt Online voorwaarden

Het nieuwe abonnement van T-Mobile is sinds dit voorjaar beschikbaar. Consumenten konden voor 90 euro per maand een abonnement krijgen waarmee ze onbeperkt online konden internetten. Dat wordt nu teruggeschroefd, volgens de provider om te voorkomen dat klanten de 4G-verbinding thuis inzetten als vervanger van vast internet. T-Mobile heeft daarop zijn fair use-policy aangepast. Ter compensatie gaat de prijs van het abonnement wel omlaag.

Consumenten met een T-Mobile Oneindig Online-abonnement krijgen nu nog maar een databundel van 5GB per dag. Zodra je tegoed op is, kun je via de My T-Mobile-app 1GB toevoegen aan de bundel. Gebruikers mogen onbeperkt nieuw tegoed aanvragen, maar alleen als de vorige bundel op is. De provider wil er daarmee voor zorgen dat het dataverbruik binnen de perken blijft.

Om te compenseren voor de nieuwe voorwaarden wordt de maandelijkse prijs van het T-Mobile Oneindig Online-abonnement verlaagd. Consumenten moeten per 17 oktober nog maar 70 euro per maand betalen. Ook voor huidige klanten gaan de kosten vanaf volgende week omlaag.

Onbeperkt Online video

Het abonnement kende al eerder enkele beperkingen. Zo probeerde T-Mobile eerst nog de maximale videokwaliteit terug te schroeven. Diensten als Netflix en YouTube verbruiken doorgaans het meeste data, maar T-Mobile wilde ervoor zorgen dat gebruikers met deze diensten automatisch op een minder hoge kwaliteit zouden streamen. Dat werd echter snel teruggefloten door de Toezichthouder Autoriteit Consument & Markt. De Nederlandse wet voor netneutraliteit garandeert namelijk dat al het dataverkeer gelijk behandeld wordt.

Op zoek naar een alternatief? Kijk de beste aanbiedingen voor een Sim Only met onbeperkt internet.