Ben je op zoek naar een sim only abonnement met onbeperkt internet , bellen en sms’en? Dan kun je vanaf aankomende woensdag ook bij Tele2 terecht.

Voordelig onbeperkt Tele2 abonnement

De provider lanceert woensdag 17 mei de zogeheten ‘Unlimited Deal’; een sim only abonnement met onbeperkte data, belminuten en sms’jes voor 25 euro per maand. T-Mobile introduceerde in januari een soortgelijk abonnement, maar dat is 10 euro per maand duurder. Beide providers bieden een nagenoeg landelijk dekkend 4G-netwerk, wat de aanbieding van Tele2 extra scherp maakt.

Zowel nieuwe als bestaande klanten kunnen straks overstappen op een onbeperkt Tele2 abonnement. Bestaande klanten kunnen dat zelfs al doen als hun huidige abonnement nog loopt. Voor een euro extra per maand heb je de mogelijkheid om maandelijks het abonnement op te zeggen. Prettig als je de flexibiliteit wenst om regelmatig over te stappen als andere providers een betere deal hebben.

In het buitenland (binnen de EU) geldt overigens een datalimiet van 6GB per maand. Voor bellen hanteert Tele2 dezelfde fair use policy die van toepassing is op andere abonnementen.

Vergelijk het actuele aanbod

Check vanaf woensdag het actuele aanbod van Tele2 sim only abonnementen om je slag te slaan. Vergelijkbare deals vind je op de sim only onbeperkt internet en bellen pagina. Naast Tele2 bieden ook Robin Mobile en T-Mobile dat soort abonnementen aan.