KPN schudt vandaag zijn aanbod van sim only-abonnementen stevig op. Wat vooral opvalt, is dat de hoeveelheid data bij je abonnement bijna overal is toegenomen. Een overzicht.

Nieuwe KPN-abonnementen nu beschikbaar

KPN heeft zijn sim only-aanbod een stuk overzichtelijker gemaakt. Voortaan bestaat het afsluiten van een abonnement uit twee stappen: eerst kies je of je 150 of onbeperkte belminuten of sms’jes wilt. Voor onbeperkt bellen betaal je 2 euro per maand extra, zo is te zien in het nieuwe aanbod.

nieuwekpn-abonnementen

Daarna heb je de keuze uit 0GB, 2GB, 5GB, 15GB, 50GB of 100GB aan data. Hierdoor kun je niet meer kiezen uit een KPN abonnement met 1GB of 25GB aan mobiele data. In plaats daarvan is de keuze voor 100GB toegevoegd.

Voortaan is bellen vanuit Nederland naar andere landen in de EU onderdeel van alle abonnementen. Kies je voor de duurste bundel van 100GB, dan is het bellen en internetten in Canada en de Verenigde Staten ook standaard onderdeel van je abonnement.

Extra’s voor leden KPN

Net als voorheen blijft KPN extra MB’s aanbieden voor mensen die ook andere diensten van de provider bezitten. Heb je bijvoorbeeld thuis internet of interactieve tv van KPN, dan worden je MB’s gratis verdubbeld. Bovendien krijg je in dat geval een korting van vijf euro per maand en de optie om MB’s te delen.

De nieuwe abonnementen gelden zowel voor nieuwe abonnees als huidige abonnees die willen verlengen. Het nieuwe aanbod is vanaf nu beschikbaar. Ben je zelf op zoek naar een nieuw sim only-abonnement? Check dan de nieuwe abonnementen van KPN in onze aanbiedingen-vergelijker.