Webshop Mobiel.nl heeft een nieuwe bezorgmethode geïntroduceerd. Als je je bestelling voor twaalf uur afrondt, heb je je losse smartphone, telefoon met abonnement of sim only s’avonds nog in huis.

Mobiel.nl vandaag bezorgd

Bestel je nu bijvoorbeeld een KPN sim only abonnement, of een Galaxy S8 met een abonnement bij Mobiel.nl, dan heb je je bestelling nog op dezelfde dag in huis. Hiervoor moet je je bestelling voor 12 uur geplaatst hebben. Uiterlijk om 12.30 uur moet je daarnaast al je gegevens ingevuld hebben als je een abonnement bestelt. Bovendien betaal je in dit geval 6,95 euro aan verzendkosten.

Er zitten behoorlijk wat voordelen aan het ontvangen van je bestelling op dezelfde dag. Is bijvoorbeeld je telefoon kapot gevallen, of heb je met spoed een nieuw abonnement nodig, dan kun je op dezelfde dag nog online zijn. Ook als je echt niet kan wachten op je nieuwe smartphone, kan het een uitkomst zijn. Het nadeel is natuurlijk wel dat je ’s ochtends besteld moet hebben. Ook moet je extra verzendkosten betalen.

Mobiel.nl is niet de enige provider die je bestelling op dezelfde dag nog kan afleveren. Zo kun je ook bij Coolblue een bestelling plaatsen die op dezelfde dag nog wordt bezorgd. Hiervoor moet je wel voor 15.00 uur besteld hebben en 9,95 euro aan verzendkosten betalen. Ook Bol.com bezorgt op dezelfde dag nog als je voor het middaguur besteld hebt: hier betaal je dan 1,99 euro voor. Daar staat tegenover dat deze laatste webwinkel geen telefoonabonnementen verkoopt.

In onze sim only-prijsvergelijker vind je het beste abonnement dat aansluit op jouw behoefte. Ook het volledige aanbod van Mobiel.nl vind je hier terug, met alle grote en kleine providers van Nederland.