Je hebt nog maar eventjes om te profiteren van een speciale actie van virtuele provider Ben. Bij de aanschaf van een nieuw sim only-abonnement hoef je tijdelijk geen aansluitkosten te betalen, en krijg je tevens gratis data. De actie loopt nog tot aanstaande zondag (31 maart).

Ben: gratis data en geen aansluitkosten

De actie van Ben loopt al een tijdje, maar komt op 31 maart ten einde. Je hebt dus nog heel eventjes om te profiteren van een extra voordelige sim only van Ben, waarbij je geen aansluitkosten betaalt. Daar rekent de virtuele provider normaliter 14,95 euro voor. Daarnaast krijg je gratis data bij drie bundels: die van 2500, 4000 en 5000MB.

Ga je voor een sim only met 2500MB, dan krijg je 500MB gratis. Ga je voor 4000MB, dan geeft Ben je 1000MB extra. Tot slot krijg je 7000MB aan data bij een abonnement van 5000MB.

Check de sim only’s van Ben op de officiële website

De genoemde internetbundels van Ben kosten respectievelijk 5,50, 7 en 10 euro per maand. Daar komt dan nog een bel/sms-bundel bovenop. Houd er rekening mee dat je bij het samenstellen van je sim only-abonnement niet vergeet voor 4G-snelheid te kiezen.

Wil je de nieuwe Ben sim only-abonnementen bekijken? Of juist de bundels vergelijken met andere providers? Bekijk dan onze alle actuele aanbiedingen in onze onafhankelijke sim only-vergelijker. Hier vind je altijd een deal die het beste bij jou past.