Net als voorgaande jaren viert KPN de feestdagen met cadeaus voor zijn vaste klanten. Heb je een KPN-abonnement, dan profiteer je van deze voordelen.

Het KPN-cadeau van 2017

De feestdagen staan voor de deur, dus KPN begint de maand met extraatjes voor mensen met een abonnement bij de groene provider. Zo krijg je niet alleen extra datategoed, ook kun je kiezen uit gratis films en boeken, zonder dat je daar iets voor hoeft te doen. Iedereen met een KPN-abonnement krijgt de extra’s, of je nou een KPN-sim-only hebt of een abonnement met toestel.

1. 5GB extra data

Alle KPN-klanten krijgen automatisch een extra databundel van 5GB in december. Ondanks dat deze maar een maand geldig is, mag je ‘m wel in de hele Europese Unie gebruiken. Via Mijn KPN op de website van de provider of de app kun je zien of de bundel al bij je abonnement is bijgeschreven. Daarnaast stuurt de provider je een sms zodra je extra bundel voor je klaar staat.

KPN-cadeau

2. Vijf gratis films

Via digitale televisie van KPN kun je in december vijf populaire films gratis bekijken. Dit zijn topfilms als Fantastic Beasts and Where to Find Them, Moonlight, Collateral Beauty en Hacksaw Ridge. Deze vind je terug in het On Demand-menu van je digitale tv-ontvanger, of in de Interactieve TV-app voor Android of iPhone als je liever op je smartphone of tablet kijkt.

3. Drie gratis ebooks

In samenwerking met Bol.com krijg je van KPN drie gratis ebooks. Je keuze is hier wel beperkt, want je mag kiezen uit dertig verschillende titels, waaronder boeken van auteurs als Harlan Coben en Nicholas Sparks. De provider stuurt klanten voor 5 december nog een code die je bij Bol.com kunt inwisselen voor de digitale versies van de boeken.

Heb je interesse in een KPN-abonnement? In onze sim only-vergelijker vind je altijd de meest actuele prijzen voor zowel KPN-abonnementen als sim only’s van alle andere providers.