Elk Vodafone Red-abonnement is tot begin van het nieuwe jaar in prijs verlaagd. Dit geldt voor zowel abonnementen met een toestel als sim only’s.

Vodafone Red-abonnement met korting

Vodafone geeft iedere klant een ‘eindejaarskorting’ van 5 euro op een Red-abonnement naar keuze. Deze actie startte als Black Friday-deal op 24 november en duurde vier dagen, maar is door de provider verlengd tot en met 7 januari 2018.

Nieuwe klanten krijgen de korting bij het afsluiten van een nieuwe Vodafone sim only. Maar ook als bestaande klant kun je bij het verlengen van je Red-abonnement profiteren van de actie. Bij het afsluiten of verlengen zijn de kortingen al verwerkt in de prijs die je in de webshop ziet.

Bij het afsluiten van een Red-abonnement heb je de keuze uit Red Essential, Red en Red Super. Elke sim only bestaat uit een databundel en onbeperkte sms- en belbundel. Je bent dus altijd bereikbaar en kunt overal in de EU bellen en sms’en. Red Essential is geschikt als je regelmatig wilt internetten, Red als je vaak online bent en Red Super als je echt altijd aan het surfen bent. Daarbij komt dat je data in de hele EU geldt. Check het onderstaande overzicht voor de nieuwe actieprijzen.

Abonnement Prijs éénjarige sim only Prijs tweejarige sim only
Red Essential Onbeperkt bellen + sms’en + 3GB 27 euro → 22 euro 26 euro → 21 euro
Red Onbeperkt bellen + sms’en + 10GB 31 euro → 26 euro 30 euro → 25 euro
Red Super Onbeperkt bellen + sms’en + 10GB 37 euro → 32 euro 36 euro → 31 euro

Zoals weergegeven in de tabel, is de eindejaarskorting van toepassing op zowel een éénjarige als een tweejarige sim only. Daarnaast krijg je de maandelijkse korting zolang je abonnement loopt.