Hollandsnieuwe is gestart met de Nieuwste Aanwinst-weken. Tijdens deze actie zijn alle sim-only’s van het bedrijf uitgebreid met extra tegoed.

Extra tegoed tijdens de Nieuwste Aanwinst-weken

Alle hollandsnieuwe sim-only’s zijn uitgebreid met extra tegoed tijdens de Nieuwste Aanwinst-weken. Dat is handig, want zo kun je besparen met een goedkoper abonnement dan je normaal misschien zou nemen. Hieronder hebben we voor je op een rijtje gezet wat de nieuwe tegoeden zijn per abonnement tijdens de actie.

Normaal sim-only tegoed Tijdelijk sim-only tegoed Prijs (24 maanden) Prijs (12 maanden)
hollandsnieuwe 500 500 min/sms/mb 7 euro 8 euro → Vergelijk nu
hollandsnieuwe 1000 1500 min/sms/mb 8 euro 9 euro → Vergelijk nu
hollandsnieuwe 2000 2500 min/sms/mb 10 euro  11 euro → Vergelijk nu
hollandsnieuwe 3000 4000 min/sms/mb 12 euro  13 euro → Vergelijk nu
hollandsnieuwe 5000 6000 min/sms/mb 14 euro  15 euro → Vergelijk nu

Hollandsnieuwe pakt het qua abonnementsstructuur anders aan dan de concurrent. Zo bevat je sim-only geen losse belminuten, sms’jes of data, maar krijg je een aantal eenheden die je aan alledrie die zaken kunt opmaken. Ook kun je niet over je tegoed heengaan, want als je abonnement op is, stopt je verbruik. Dit kun je wel tussentijds opwaarderen, net zoals bij prepaid. Zo heb je volledige controle over hoeveel kosten je maakt.

Goed om te weten is dat je ook je bestaande abonnement kunt aanpassen. Hiervoor hoef je alleen in te loggen en je abonnement aan te passen. Zo kunnen dus ook bestaande klanten profiteren van extra tegoed.

Heb je nog even bedenktijd nodig voordat je een sim-only bestelt? De actie loopt nog tot en met 20 mei, dus je hebt nog even de tijd. In onze sim only-vergelijker zet je bovenstaande sim-only’s eenvoudig naast de aanbiedingen van andere providers. Ook zie je meteen of je kunt besparen door bijvoorbeeld je televisie-abonnement te combineren met je mobiele abonnement. Combinatievoordeel kan daarnaast voordelen opleveren als extra zenders of tegoed voor je abonnement, afhankelijk van de provider.