Ben je op zoek naar een nieuwe sim only, dan is het de moeite waard om een kijkje te nemen bij Hollandsnieuwe. Sluit je daar een sim only-abonnement af, dan krijg je tijdelijk gratis MB’s, sms’jes en belminuten tot je beschikking. Je hebt nog een aantal dagen om er van te profiteren.

Hollandsnieuwe kortingen bij nieuwe abo’s en verlengingen

hollandsnieuwe kortingen

Tot en met maandag 8 april vind je bij Hollandsnieuwe diverse kortingen. Je krijgt tijdelijk gratis data, belminuten en sms’jes als je een sim only-abonnement bij de provider afsluit. De actie geldt alleen als je als nieuwe klant een sim only bij Hollandsnieuwe neemt, of als bestaande klant je abonnement verlengt. De actie loopt nog een aantal dagen, dus het is zaak om er tijdig bij te zijn.

→ Bekijk alle sim only-abonnementen van Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe werkt met eenheden, wat betekent dat elke eenheid één MB aan data, belminuut of sms’je is. Kies je bijvoorbeeld voor een sim only van 1000 eenheden en heb je 900MB aan internet verbruikt, dan heb je nog 100 belminuten of sms’jes over. Kies je voor een Hollandsnieuwe sim only van 1000 of 2000 MB/minuten/sms, dan krijg je er tijdelijk 1000 bovenop. Bij grotere abonnementen, die van 3000 of 5000 MB/minuten/sms, krijg je er 2000 extra. Belangrijk om te weten: de prijzen van de sim only-abonnement zijn niet veranderd.

Besluit je een bundel te kiezen met een onbeperkte hoeveelheid belminuten en sms’jes, dan kun je de eenheid volledig gebruiken voor data. Dit kost 4 euro per maand en komt bovenop de standaard kosten van een sim only-abonnement. Op de website van Hollandsnieuwe vind je alle beschikbare combinaties. Wil je alle sim only-aanbiedingen van dit moment op een rijtje hebben? In onze handige prijsvergelijker zetten we ze naast elkaar en zie je snel welke het beste bij jou past!