Hollandsnieuwe kondigt aan de prijzen van zijn abonnementen te verlagen. Daarnaast introduceert de provider een nieuw abonnement. 

Korting op abonnementen van hollandsnieuwe

De abonnementen van hollandsnieuwe zijn op de schop gegaan. Het abonnement met een bundel van 4GB is verdwenen en maakt plaats voor een abonnement met een 5GB-bundel. Ook zijn de prijzen van alle abonnementen de komende maand verlaagd.

 Abonnement Prijs 12 maanden Prijs 24 maanden
hollandsnieuwe 1000 min/sms/MB 8 euro 7 euro
hollandsnieuwe 2000 min/sms/MB 11 euro 10 euro
hollandsnieuwe 3000 min/sms/MB 13 euro 12 euro
hollandsnieuwe 5000 min/sms/MB 15 euro 14 euro

Naast het feit dat de prijzen van de abonnementen tijdelijk verlaagd zijn, betaal je ook geen aansluitkosten. Normaal bedragen deze 30 euro, wat een flinke besparing is. Uitgesmeerd over een jaar is dat 2,50 euro per maand, terwijl diezelfde besparing op een tweejarig abonnement 1,25 per maand bedraagt. Daarnaast krijg je nu bij ieder abonnement standaard toegang tot 4G.

De tijdelijk verlaagde prijzen lopen nog tot en met 26 november 2017. Je hebt dus nog even de tijd om een hollandsnieuwe-abonnement af te sluiten. In onze vergelijker vind je altijd de laatste prijs voor een hollandsnieuwe sim-only, en vergelijk je deze eenvoudig met andere providers.