De Hollandsnieuwe bundels zijn vernieuwd. Een drietal bundels van de sim only-provider zijn de deur uit gegaan. In plaats daarvan zijn er drie nieuwe bundels in het aanbod verschenen. Deze bieden je meer data en belminuten voor een relatief lagere prijs. Dit moet je weten.

Nieuwe Hollandsnieuwe bundels

Doorgaans kun je bij providers zelf een bundel samenstellen, of is deze opgebouwd uit losse onderdelen zoals data en belminuten. Hollandsnieuwe heeft echter één bundel. Je kiest bijvoorbeeld voor de bundel 2000. Dit betekent dat je in totaal 2000 mb data, belminuten en sms’jes hebt. Het bedrijf heeft afscheid genomen van de bundels 500, 3000 en 5000.

Refurbished abonnement uitgelicht

Daar zijn drie nieuwe sim only-abonnementen voor in de plaats gekomen, waardoor Hollandsnieuwe weer vier opties biedt voor een sim only-bundel. In onderstaand rijtje zijn de prijzen gebaseerd op een tweejarig contract. Wil je liever een éénjarig contract? Dan betaal je bij elke bundel een euro per maand extra.

  • Sim only 1000 – 7,50 euro per maand
  • Sim only 2000 – 8,50 euro per maand
  • Sim only 4000 – 10 euro per maand
  • Sim only 6000 – 12,50 euro per maand

Relatief gezien zijn de Hollandsnieuwe bundels nu ook nog eens goedkoper. Voorheen kostte een 500 bundel 7 euro per maand, terwijl je nu voor de 1000 bundel 7,50 euro per maand neertelt. Voor slechts 50 eurocent per maand meer krijg je nu dus meer waar voor je geld. Enkel de grootste bundel van 6000 is relatief gezien iets duurder met een prijs van 12,50 euro per maand bij een tweejarig contract. Voorheen was 5000 de grootste bundel voor 11 euro per maand.

Hollandsnieuwe maakt gebruik van het netwerk van Vodafone en biedt bij alle abonnementen 4G-internet aan. Wil je graag een sim only abonnement afsluiten, check dan alle Hollandsnieuwe aanbiedingen of vergelijk de bundels met andere providers in onze sim only vergelijker.