Hollandsnieuwe geeft de komende weken flinke korting als je een sim only-abonnement bij de virtuele provider afsluit. De eerste drie maanden van een tweejarig abonnement betaal je slechts de helft voor je bundel.

Hollandsnieuwe: de eerste 3 maanden 50 procent korting

De nieuwe actie loopt tot en met het einde van april en geldt voor zowel nieuwe als bestaande klanten, mocht je je sim only-abonnement willen verlengen. Belangrijk om te weten is dat de actie alleen geldt wanneer je kiest voor een sim only-abonnement van twee jaar. Je profiteert dus niet van korting als je een Hollandsnieuwe sim only met een looptijd van één jaar neemt.

De eerste drie maanden betaal je de helft voor je bundel. Hollandsnieuwe heeft in totaal vijf bundels beschikbaar en hieronder zetten we de aangepaste maandprijzen voor je op een rijtje.

  • 500MB: 3,50 euro per maand i.p.v 7 euro
  • 2000MB: 4 euro per maand i.p.v 8 euro
  • 3000MB: 4,50 euro per maand i.p.v 9 euro
  • 5000MB: 5,50 euro per maand i.p.v 11 euro
  • 7000MB: 7 euro per maand i.p.v 14 euro

Na drie maanden betaal je weer het volledige maandbedrag van 7, 8, 9, 11 of 14 euro. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een onbeperkte bel/smsbundel, waar je 4 euro per maand voor betaalt. Houd er rekening mee dat de sim only-bundels van Hollandsnieuwe uit eenheden bestaan: elke eenheid is één MB aan data, één belminuut of één sms’je.

Kies je bijvoorbeeld voor een bundel van 3000 eenheden en heb je aan het einde van de maand 2500MB aan data verbruikt, dan heb je nog 500 belminuten/sms’jes/MB over.

4G dekking in Nederland

Op de website van Hollandsnieuwe vind je alle beschikbare combinaties. Wil je alle sim only-aanbiedingen van de populairste providers van dit moment op een rijtje hebben? In onze uitgebreide prijsvergelijker zetten we ze naast elkaar en zie je snel welke het beste bij jou past!