Als je een sim only-abonnement bij MediaMarkt bestelt, krijg je tijdelijk een Google Home Mini cadeau. Met de kleine speaker kun je aan de Google Assistent vragen om allerlei taken uit te voeren, zoals het afspelen van muziek of aansturen van andere apparaten.

Google Home Mini bij je sim only

MediaMarkt heeft tijdelijk een toffe aanbieding, want je krijgt een gratis Google Home Mini als je via de winkelketen een sim only-abonnement aanschaft. Het gaat om een sim only met een looptijd van twee jaar en minimaal 5GB aan data. Op de actiepagina van MediaMarkt zie je de abonnementen waar je een Home Mini bij krijgt. Hierbij gaat het overigens om een specifieke sim only van Vodafone, T-Mobile en KPN en Tele2, waar de prijzen uiteenlopen van 20 tot 32,50 euro per maand.

Bekijk en bestel een sim only bij MediaMarkt voor een Google Home Mini

Wil je goedkoper sim only-abonnement (waar je de slimme speaker dus niet bij krijgt), dan kan dat natuurlijk ook. In onze sim only-vergelijker kun je alle providers, mogelijkheden en deals met elkaar vergelijken. Alle providers zijn in de vergelijker te vinden, zoals Vodafone, T-Mobile en KPN en Tele2. Daar kun je precies aangeven hoeveel mobiele data, belminuten en sms’jes je elke maand nodig hebt, waarna de beste sim only’s voor je worden geselecteerd.

Over de Google Home Mini

Zusterwebsite Android Planet heeft een uitgebreide review van de Google Home Mini geschreven. Hieronder lees je de conclusie.

De Google Home Mini is een goedkope en leuke manier om je huis slimmer te maken. De kleine speaker valt nauwelijks op en al snel is het opdrachten geven aan de Google Assistent een vast onderdeel van je dagelijks routine.

De kwaliteit van het geluid is niet goed genoeg om de Google Home Mini daadwerkelijk als hoofdspeaker te gebruiken. Wel maakt het apparaatje makkelijk verbinding met betere speakers via bijvoorbeeld Chromecast Audio. Wil je een Google Home echt gebruiken als speaker voor muziek en podcasts, dan is het aan te raden om voor een grotere (maar ook duurdere) versie te gaan.