Alleen deze week loopt bij Belsimpel.nl een speciale Ben sim only-actie. Dit betekent exclusieve sim only-abonnementen die de provider zelf niet eens aanbiedt.

Belsimpel.nl biedt in samenwerking met Ben tot en met zondag 8 oktober een drietal speciale sim only-abonnementen aan. Ben staat bekend om haar aantrekkelijke abonnementen en het bieden van betrouwbare service. De actieprijzen bij Belsimpel.nl zijn echter nog iets scherper. Ideaal als je net een nieuwe telefoon hebt aangeschaft, of als je huidige smartphone nog prima werkt.

Wat houdt de Ben sim only-actie in?

Bij de sim only’s betaal je zoals altijd alleen voor de minuten, sms’jes en MB’s. Bij elk sim only-abonnement van Ben bij Belsimpel zit een onbeperkte sms- en belbundel. Hierdoor hoef je dus niet te letten op je bel- en smsgedrag.

Alle abonnementen uit de actie zijn af te sluiten voor één maand of twee jaar (24 maanden). De actie sim only’s van Ben gelden als nieuw contract, maar ook als verlenging van je huidige contract. Check het overzicht hieronder voor de prijzen.

Abonnement 1 maand 24 maanden
Onbeperkt minuten, sms’jes en 1500MB 4G-internet 11 euro 10 euro
Onbeperkt minuten, sms’jes en 3000MB 4G-internet 13,50 euro 12,50 euro
Onbeperkt minuten, sms’jes en 5000MB 4G-internet 16 euro 15 euro

Ter vergelijking: tijdens de actie betaal je 3,50 euro minder per maand bij een bundel met 5000MB internet. Dit geldt voor zowel de sim only van één maand als die van 24 maanden. De actie loopt alleen deze week, dus zorg ervoor dat je van de actie profiteert nu het kan.

Zit hier niet de sim only van Ben bij waar je naar op zoek bent? Check dan gerust even het gehele Ben sim only-aanbod in onze vergelijker.