Virtuele provider Ben is jarig en geeft daarom gratis data weg als je een sim only-abonnement afsluit. Je krijgt tot 2000MB bovenop je gekozen bundel, en kan tevens extra goedkoop een flinke belbundel aanschaffen.

Ben Jarig-actie: dit zijn de deals

De ‘Ben is Jarig’-actie geldt al sinds eind januari, maar je kan nog steeds profiteren van de deals. De actie loopt nog tot en met zondag 3 maart.

De virtuele provider, die eigenaar is van T-Mobile en ook van dat mobiele netwerk gebruikmaakt, geeft gratis data als je een sim only-abonnement neemt. Kies je voor een sim only met 2500MB data, dan krijg je 500MB cadeau. Bij een 4000MB-bundel krijg je 1000MB gratis en als je een 5000MB-bundel kiest, ontvang je zelfs 2000MB. Je kunt dus flink profiteren.

Check de sim only’s van Ben op de officiële website

Ook bij de bel- en smsbundels heeft Ben een aantal aantrekkelijke deals. Een bundel met 100 min/sms kost 3 euro per maand, maar voor een euro extra per maand krijg je al 300 min/sms. Betaal je weer maandelijks een euro extra, dan kun je zelfs onbeperkt bellen en sms’en. De aansluitkosten bij Ben bedragen overigens 14,95 euro, en betaal je in één keer op je eerste factuur.

ben jarig sim only

Wil je de nieuwe Ben sim only-abonnementen bekijken? of wil je de bundels juist vergelijken met andere providers? Bekijk dan onze alle actuele aanbiedingen in onze onafhankelijke sim only-vergelijker. Hier vind je altijd een deal die het beste bij jou past.