Provider Ben heeft enkele wijzigingen in zijn aanbod met sim only-abonnementen doorgevoerd. Zo zijn bel- en sms-bundels voortaan goedkoper, maar betaal je juist meer voor data. 

Wijzigingen Ben bundels

ben bundelsDe prijzen van de mobiele bundels van Ben zijn veranderd. Allereerst zijn de bel- en sms-bundels van de provider iets goedkoper geworden. Waar je eerst voor een bundel van 100 minuten/sms 5,50 euro per maand betaalde, kost dit nu nog 3 euro. Interessanter is dat de bundel met een onbeperkte hoeveelheid minuten en sms’jes flink goedkoper is geworden: van 10,50 euro naar 7,50 euro per maand. Nieuw is de bundel met 300 min/sms, die 4 euro per maand kost.

Opvallend is dat Ben de prijzen van zijn databundels heeft verhoogd. De 1000MB-bundel kost nu 4 euro per maand, waar je voorheen 2,50 euro betaalde. Ook de grootste bundel (met 5000MB) is duurder: van 7,50 euro naar 10 euro per maand. Verder zijn er twee bundels bij gekomen. Kies je voor 500MB aan data, dan betaal je 3 euro per maand. Ook kun je kiezen voor een bundel met 2500MB aan data, waarvoor je 7 euro per maand betaalt.

Tot slot is het goed om te weten dat de Ben Dubbel Dubbel-actie is afgelopen. Tijdens deze actie verdubbelde de provider de hoeveelheid data en bel- en sms-bundels. Ben je op zoek naar een sim only-abonnement van Ben, check dan onze prijsvergelijker.